Στην TROSER A.E. η ανάθεση των Υπηρεσιών Εστίασης

Η ΑΕΚ BETSSON BC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει τη νέα της συνεργασία με την εταιρεία TROSER, η οποία αναλαμβάνει αποκλειστικά τις υπηρεσίες εστίασης στο «Παλάτι» της «Βασίλισσας», στο Olympic Hall της Φυλής (Κωνσταντινουπόλεως 59 & Αρτάκης, Άνω Λιόσια).

Η TROSER, γνωστή για την εξαιρετική ποιότητα και την πολυετή εμπειρία της στο χώρο της εστίασης, θα αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους οπαδούς μας, καθώς και στους επισκέπτες του Γηπέδου για εκδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες.

Αναβάθμιση του χώρου και νέες δυνατότητες

Η συνεργασία μας αυτή ενισχύει τη δυναμική του Γηπέδου, όχι μόνο κατά τη διάρκεια των αγώνων μπάσκετ, αλλά και ως πολυχώρος για εκδηλώσεις, συνέδρια και ειδικές περιστάσεις. Ο χώρος του γηπέδου αναδιαμορφώνεται, παρέχοντας τη δυνατότητα φιλοξενίας διαφόρων τύπων εκδηλώσεων ενώ η TROSER εγγυάται κορυφαίες υπηρεσίες εστίασης, από γρήγορα γεύματα έως ειδικά μενού, προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε διοργάνωσης.

Η ΑΕΚ BETSSON BC, πιστή στη δέσμευσή της για άριστες υπηρεσίες προς τους φιλάθλους και τους συνεργάτες της, εξασφαλίζει μέσω της TROSER μία αναβαθμισμένη εμπειρία γεύσης και άψογης εξυπηρέτησης.